welcome to us

WE kurban produk QUALITY BEST

KAMGOLD Printing lan Packaging Machinery Factory didegaké ing taun 2005, dumunung ing delta Pearl kali industri kutha Dongguan. Wiwit ngadeg, kita wis adhering menyang "fokus ing profesional" filsafat bisnis, produksi long-term saka macem-macem jinis merek, tags, labels kanggo customer, kirim-pencet peralatan produksi otomatis.

Sawisé taun efforts, wis dikembangaké hangtag kanthi otomatis Fittings mesin, tags otomatis ngebur mesin eyelet, otomatis kaping header mesin RFID labeling, pindho sisi mesin adhesive lan ing, paten cekap, lan dadi pangenalan pasar saka peralatan automation kirim-pencet Produsèn.

We are setya nyediakake pelanggan karo sampurna postpres s solusi, nyimpen Cacahing anggota kanggo perusahaan, nambah kualitas barang, kanggo nggawe keuntungan.

produk panas

  • KAMGOLD News

  • KAMGOLD News