mirëpritur të na

Ne ofrojmë produkte të cilësisë më të mirë

KAMGOLD Printime dhe Packaging Makineria Fabrika e themeluar në vitin 2005, gjendet në qytetin deltën e lumit margaritar industrial Dongguan. Që nga fillimi i tij, ne kemi qenë respektimi i "fokus në profesionale" filozofia e biznesit, prodhimi afatgjatë i llojeve të ndryshme të markave, tags, etiketat për të konsumatorëve, post-shtyp pajisjet automatike të prodhimit.

Pas viteve të përpjekjeve, ka zhvilluar një hangtag plotësisht automatike threader makinë, tags automatike shpuese Machine vrima e gjilpërës, automatike headers të shumta makinë RFID etiketimin, me dy anë makinë ngjitës dhe kështu me radhë, patentave të mjaftueshme, dhe të bëhet njohja e tregut të pajisjeve automatizimi post-shtyp prodhues.

Ne jemi të angazhuar për të siguruar konsumatorët me të përsosur postpres s zgjidhje, kursen fuqi punëtore për kompaninë tuaj, për të përmirësuar cilësinë e produkteve, për të krijuar përfitime.

produktet e nxehtë

  • KAMGOLD News

  • KAMGOLD News