ngabagéakeun ka kami

Urang nawarkeun produk kualitas pangalusna

KAMGOLD Printing jeung bungkusan mesin pabrik diadegkeun dina taun 2005, anu perenahna di délta mutiara walungan industri kotana Dongguan. Kusabab lahirna, urang geus adhering ka "fokus kana profésional" falsafah bisnis, produksi jangka panjang rupa-rupa merek, tag, labél keur nasabah, pos-pencét alat produksi otomatis.

Sanggeus taun usaha, geus ngembangkeun hiji hangtag pinuh otomatis threader mesin, tag otomatis pangeboran mesin eyelet, otomatis sababaraha headers mesin RFID panyiri, dua kali sided mesin napel jeung saterusna, patén-patén cukup, sarta jadi pangakuan pasar pakakas automation pos-pencét produsén.

Kami komitmen ka nyadiakeun konsumén kalawan sampurna postpres s solusi, ngaheéat Tamsyah pikeun perusahaan, ngaronjatkeun kualitas produk, mun nyieun kauntungan.

produk panas

  • KAMGOLD News

  • KAMGOLD News